top of page

THIS IS SOSOPHIE

image00006.jpeg

Je bent fan van trends en fashion, maar dan wel op jouw manier, in een unieke stijl waar je happy van wordt. Bij SoSophie in Leuven vind je een trendy, maar ook eigenzinnige selectie aan zeer draagbare mode.

SoSophie is anders dan een kledingzaak. Wij zien onszelf als een totaal- & lifestyle concept store in het hart van Leuven. Mix en match eye catchers van kleding, accessoires van juwelen tot sjaals en een ruime keuze aan exclusieve schoenen en handtassen.


Daarnaast kan je ook leuke decoratie en interieur items, coole hebbedingetjes, geurkaarsen en parfums vinden doorheen de winkel.

MEET THE TEAM

_MAU0278.jpg

SOPHIE

Toen ik 27 jaar geleden in Tenerife foute badpakken moest verkopen als bijbaantje had ik nooit kunnen denken dat het de start was van een leven in mode. Mijn eerste winkel draaide helemaal op de collectie van Nicole Cadine, een wonderlijke tijd , de laagjes mode ten top. Jaren later maakte ik er een ware concept en lifestyle winkel van, SoSophie anno 2020 is. De klant kan zich hier helemaal onderdompelen in mijn visie en leefwereld. Mode en alles daaraan gelinkt is dan ook mijn ultieme passie. Samen met mijn twee flinke zonen is de winkel een verlengstuk van ons leven, onze thuis.

_MAU0002.jpg

JASMIN

Al van jongs af aan is Jasmin gebeten door mode. Haar liefde voor kleding vertaalt zich ook op het podium; als zangeres vind ze het heel belangrijk om een mooie look te creëren tijdens een performance
Daarnaast houdt Jasmin van duurzaamheid, mooie materialen en stoffen, natuurwijn, natural skincare, Joni Mitchell en Ottolenghi 
Ze neemt vanaf nu ook de social media voor haar rekening 
 

_MAU0100.jpg

CARINE

"Mode is mijn tweede leven ( naast mijn man en 4 flinke zonen ) en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder al die schoonheid die ontwerpers elk seizoen bedenken." Met 35 ervaring in retail is Carine dan ook de perfecte aanwinst voor de SoSophie winkel. Ze scant de klant nog voor hij binnen komt en weet iedereen te verbazen met geweldige keuzes en smaakvol styling advies. "Voor mij is klanten de juiste stuks helpen vinden als op vakantie zijn, genieten dus."

Oh ja, mijn derde liefde, Sicilië, ti amo xx

_MAU0061.jpg

HILDA

Als trotse mama van Sophie en Caroline en oma van 4 kleinkinderen is Hilda dan ook vaak te vinden bij SoSophie.

"Al vanaf het begin ben ik vaak betrokken bij de winkel, mode heeft me altijd geboeid en werken in een winkel zoals die van mijn dochter, is werken in een kleding speeltuin.

Een winkel runnen is een meer dan full time job,

en ik spring maar al te graag bij als het nodig is." En het perfecte bewijs dat het aanbod bij SoSophie over generaties heen gaat, echt iedereen kan zich hier stijlvol kleden.

176967276_2833598093622033_7191687303600851984_n.jpeg

GABY

Na 6 jaar is Gaby op welverdiend pensioen. Maar springt ze nog in als flexi - jobber.

Met een passie voor kunst, beeldhouwen en mode voelt ze zich helemaal thuis in de winkel. En bij SoSophie is er genoeg ruimte om haar creativiteit ten volle tot uiting te brengen.

Van etalages tot totale winkel verbouwing, Gaby weet er wel weg mee.

Super trots op haar dochter die onlangs een eigen juwelen lijn begon, ASY BY ISA,

natuurlijk ook verkrijgbaar bij SoSophie.

OUR COLLECTION

image00004.jpeg

FASHION

ALYSI

CLOSED

10 DAYS

HUMANOID

JC SOPHIE

JUST IN CASE

NATHALIE VLEESCHOUWER

YAYA

ZENGGI

DIEGA

SKATIE

AMI AMI

NOUS

MAI

MKT STUDIOGRAUMANN

LOVESUNDAILY

241974516_1189431668243575_5599558816531881885_n.jpg

SHOES

DIADORA HERITAGE

MOMA

PHILIPPE MODEL

TONY MORA

ELLEN VERBEEK

MOMINO

image00010.jpeg

ACCESSORIES

ALLAN K

ASY BY ISA

BERK SONDERGAARD

KLAAR DEVILLE

RINDU

SCARF

NEUVILLE

K & J

CHAPTER 42

UN MADE

IZIPIZI

BIBA

LA FEE MARABOUTEE

MOMONI

IBANA

TAUPY

SHADES

LOLLY'S LAUNDRY

CHLOE STORE

fullsizeoutput_1f6b.jpeg

LIFESTYLE

IZIPIZI

ORTIGIA

KAROOZ

SWELL

YAYA HOME

ZUSS

SERAX

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page