top of page

✓ Belgische merken in één winkel

✓ Stijladvies op maat

✓ Gezellige winkel vol stijl

JUWELEN EN ACCESSOIRES IN LEUVEN

Bij SoSophie vind je de mooiste juwelen en accessoires netjes bij elkaar in het hart van Leuven. Wij zijn een concept store waar je een volledig nieuwe outfit kan kopen, handig in één winkel! Van kop tot teen kleden wij jou in de meest trendy kledingstukken, afgewerkt met prachtige juwelen en accessoires!

DE MOOISTE JUWELEN EN ACCESSOIRES VOOR JOUW OUTFIT

In onze zaak vind je altijd de laatste nieuwe trends en hippe merken. Wij werken samen met zo veel mogelijk Belgische merken die inzetten op hoogwaardige materialen en duurzaamheid. Zo vind je bij ons de handtassen van Allan K en woonaccessoires van Serax. Maar ook kleinere ontwerpers, zoals de prachtige juwelenlijn van ASY BY ISA, vind je in onze winkel terug! Zo zie je maar dat je bij ons veel meer vindt dan enkel trendy dameskleding. Alle juwelen en accessoires voor je interieur of outfits die je bij ons vindt, zijn met veel liefde en zorg uitgekozen door onze medewerkers. Dankzij hun passie voor mode en alles dat het oog streelt, ben je zeker van een stijlvol resultaat!

BESTEL EEN CADEAUBON

the real wine gum 2.png

WERK ALLES TOT IN DE PUNTJES AF

Elke maand delen we onze nieuwe collectie en aankomende aanbiedingen. Schrijf je dus zeker in voor onze nieuwsbrief om alles als eerste te ontdekken! Combineer de juwelen en accessoires die je in onze concept store vindt met onze exclusieve dameskleding voor een outfit waar je complimenten over krijgt. Kom dus zeker langs in onze winkel in hartje Leuven om jouw outfit samen te stellen.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page