top of page

✓ Belgische merken in één winkel

✓ Stijladvies op maat

✓ Gezellige winkel vol stijl

KLEDINGWINKEL IN LEUVEN

SoSophie is een warme kledingwinkel in hartje Leuven waar je stijlvolle vrouwenkleding kan vinden. Wij bieden een gevarieerd aanbod met tijdloze klassiekers en de nieuwste trends aan. In onze kledingwinkel vind je vrouwenkleding met een hart voor stijl en duurzaamheid. Wij verwelkomen jou graag om jouw nieuwe favoriete outfit te ontdekken!

VEEL MEER DAN EEN KLEDING WINKEL

Onze kledingwinkel staat bekend om een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan prachtige vrouwenkleding, maar je vindt nog veel meer dan dat bij ons! Naast vrouwenkleding bieden wij ook een groot aanbod aan accessoires, zoals handtassen, aan. Je nieuwe outfit vervolledig je met onze prachtige, exclusieve schoenen. Van kop tot teen matchen wij jou met het perfecte kledingstuk. Duurzaamheid en Belgische ontwerpers krijgen een dikke streep voor. In onze kledingwinkel vind je dan ook een uitgebreid aanbod van dit soort hippe dameskleding, aangevuld met de leukste lifestyleaccessoires in de wijde omgeving van Leuven! Elk seizoen ontdek je bij ons de mooiste stuks die je ‘s ochtends met veel plezier aantrekt. Door enkel dameskleding aan te bieden waar we zelf volledig achter staan, geven wij jou stijladvies waar je echt iets mee bent.

BESTEL EEN CADEAUBON

Stapel kleding dozen

BEZOEK ONZE WINKEL

SoSophie is de verwezenlijking van Sophies visie op mode, haar passie vertaald naar een kledingwinkel waar je blijft ontdekken. Dankzij het geoefende oog van onze medewerkers verlaat je de winkel met een tas vol vrouwenkleding die op jouw lijf staat geschreven! Met een team vol passie voor mode word je bij ons ondersteund door echte professionals. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek als eerste alle nieuwtjes. Of kom langs in onze kledingwinkel om gezellig rond te snuisteren!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page